Chantal Broerse
 • Chantal Broerse

  Chantal Broerse

  Hallo mijn naam is Chantal Broerse en ben woonachtig in Almere. Toen ik op mijn vierde mijn eerste balletles van Jouetta kreeg was ik meteen verkocht. Niet veel later begon ik ook met het volgen van meerdere danslessen bij jouetta’s danscentrum.

  Op mijn twaalfde ging mijn allergrootste wens in vervulling en werd ik aangenomen op de dansacademie van Lucia Marthas.

  Hier heb ik vier jaar lang de vooropleiding gevolgd en ben ik vervolgens doorgestroomd naar de vakopleiding. Deze opleiding heb ik in 2011 succesvol afgerond.

 • DSC01904-bewerkt

  Tijdens deze opleiding heb ik onwijs veel leuke dingen mogen doen. Oa. Het holland show ballet, De sprookjesdroom, Diana Ross symphonica in rosso het voetballer van het jaar gala en heb ik gedanst achter verschillende artiesten.

  Na het behalen van mijn diploma in 2011 ben ik het werkveld in gegaan als docent en uitvoerend danseres en ben ik gaan lesgeven op verschillende dansscholen in Almere.

  Verder heb ik ook drie maanden in Duitsland gezeten met een illusie show van Sittah Koenen en deed ik verschillende illusie en dansklussen.

  Lesgeven zit in mijn bloed en dit vind ik het allerleukste om te doen. Ik geef lessen in de stijlen Klassiek ballet, Jazz, Modern, Streetdance, Kidsdance, en Peuterdans. Ook ben ik coach van onze wedstrijdteams.

  Sinds 2017 ben ik de trotse eigenaressen van Jouetta’s danscentrum by Chantal. Op het moment dat Jouetta mij vroeg de dansschool van haar over te nemen ging daar weer een grote wens in vervulling.

  Een dansschool die al 20 jaar bestaat en waar ik zelf als klein meisje ben begonnen mag ik nu zelf gaan runnen!

  Niets is mooier als je van je passie je beroep kunt maken en dat is wat ik nu met heel mijn hart en ziel ga doen. Mijn passie overbrengen op de leerlingen en zeg nou zelf… Wat is er nou mooier dan dat?!